Preskočiť na obsah Přeskočit levý panel Preskočiť na pravý panel Přeskočit na patičku

Plánované uzavírky komunikací ve Svijanech 18. 11. – 21. 11. 2024

18.11.  – plánována pokládka podkladní a ložné vrstvy (dva úseky směrem na Loukov a u zámku) tento den bude moci NADOKO i pivovar jezdit hlavními vjezdy nahoře a budou muset jezdit směrem k D10 nebo na Svijanský Újezd

19.11.  – pokládka obrusné(finální vrstvy) od Loukova směrem k dálnici hlavní trasa- tento den bude muset jezdit NADOKO spodním vjezdem u zámku(snad to tam zlomí) a to samé pivovar bude muset jezdit přes svůj areál směrem dolů a oba dva budou muset jezdit směrem do vesnice. Směr Svijanský Újezd a k D10 bude uzavřen!!

20.11. –  pokládka obrusné (finální vrstvy) pokračování hlavní trasy směrem k dálnici- NADOKO i pivovar mohou jezdit hlavními vjezdy nahoře směrem na Loukov. Směr na D10 bude uzavřen a ze Svijanského Újezdu se bude moci jet jen na Loukov!

21.11. – pokládka obrusné vrstvy v křižovatce- větev směr Svijanský Újezd a větev do obce Svijany- NADOKO i pivovar mohou jezdit hlavními vjezdy nahoře a směrem na Loukov nebo D10. Směr na Svijanský Újezd a do Obce Svijany bude uzavřen!

POZOR: Občané bytovek nebudou moci dne 18. 11 a 19.11 2024 jezdit a vyjíždět od bytových domů. Auta mohou nechat parkovat na parkovišti pod pivovarem. V případě potřeby lékaře, hasičů nebo policie bude umožněn průjezd k bytovým domům.